Schade melden
038 - 333 32 39 E-mail ons

Reparatie kunststof delen


Auto’s zijn tegenwoordig voorzien van veel kunststof delen. Denk hierbij aan bumpers, stootlijsten, spiegelkapjes, voorschermen en spoilers. Als deze gescheurd en/of gedeukt zijn, wordt een deel vaak vervangen. Een goed alternatief is om dit te laten herstellen. Dit heeft als voordeel dat het u tijd en geld bespaart. Na reparatie van de beschadiging wordt het deel weer in de juiste kleur gespoten of wordt er een nieuwe structuur aangebracht. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in onze spuiterij.

Spuiten


Autoschade J&D beschikt over een eigen spuitinrichting waar uitstekend opgeleide en vakbewame spuiters dagelijk topprestaties leveren. Onze spuiters voorzien uw auto van een nieuwe laklaag

Spotrepair spuiten


Spotrepair is het lokaal bijspuiten en herstellen van de lakschade. In onze eigen spuiterij kunnen wij deze werkzaamheden uitvoeren. Aangezien spotrepair een efficiënte manier is om uw schade te verhelpen kunnen wij de werkzaamheden in een korter tijdsbestek uitvoeren, hetgeen uw portemonnee ten goede komt.

Restyle


Deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade en dergelijke worden snel, goedkoop en professioneel verwijderd. Voor het uitdeuken van kleine of grote schades. Wij maken uw auto weer helemaal voor elkaar!

Uitlijnen


Het uitlijnen van uw auto heeft direct invloed op de slijtage van uw banden. Door uw auto jaarlijks te laten uitlijnen gaan uw banden langer mee. Met uitlijning heffen onze medewerkers afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

Restauratie


Wij restaureren geheel of gedeeltelijk (klassieke) auto’s. We hebben een volledig uitgeruste technische werkplaats en eigen spuitcabine.